top of page

TÄBYKONTORET


Mitt i gallerian på 11 våningen i Täbys högsta hus hittar ni TäbyKontoret. Ett kontorshotell med moderna och ljusa lokaler, tillgång till konferens och mötesrum samt bra kommunikationer - Helt enkelt allt som behövs för ett trivsamt arbetsliv. 

Hissar från kontoret går direkt till förstklassig shopping i ett av Sveriges största shoppingcenter, med en unik mix av svenska varumärken, internationella giganter, SATS, matvarubutiker och Systembolaget. Bilen ställer du i det privata garaget som är direkt åtkomligt via hissarna till både kontoret och till gallerian. Kontorslösningar som har nära till allt! 

Kontor Täby Centrum billigt
Om: Imprint
Kontor Täby Centrum Kontorshotell

OM KONTORET


Kontorshotellet ligger mitt i Täby Centrum i kontorshuset K3 på våning 11 och har en fantastisk utsikt över området. Från hissarna kommer man direkt in till receptionen och kontorshotellet. Kontoren är fräscha, rymliga och luftiga med fönster mot korridoren och utomhus. Kök och matrum är beläget på ena kortsidan med mycket fin utsikt. Två konferensrum med sittplats för upptill 8-10 personer vardera.

Majoriteten av kontorytorna är 10kvm kontor med dörr där man fördelaktigt sitter mellan 1-3 personer. Det finns även två större kontor med 27kvm yta som kan hålla mellan 4-8 skrivbordsplatser, samt ett kontorslandskap med 8 skrivbord som kan hyras per skrivbord eller hela utrymmet.

Tillgång till utrustat kök, lounge samt konferensrum som är utrustade med storbilds TV. Varje kontor har fönster med en fantastisk utsikt. Ljusa, luftiga kontorsrum, utrustade med kontorsmöbler och skrivtavla.

Om: Imprint
Image (7).jpg

NÄRA TILL ALLT

Omgivning:

Våning 11 där kontoret befinner sig har en fantastisk utsikt över området. I närheten finns även padel, tennis, golf och simhall.

Kommunikationer:

Roslagsbanan eller buss direkt till och från Täby Centrum.

Parkering: 

Bra parkeringsmöjligheter både för anställda och för besökare. Egen parkeringsplats i det privata garaget finns att hyra med hiss direkt upp till kontoret. Fri parkering i 4 timmar för besökare med medlemskap i Gallerian, 2 timmar för de utan.

Service:

Täby Galleria som flertalet gånger vunnit priset "Sveriges bästa köpcentrum" är i direkt anslutning till kontorets hissar så finns det tillgång till alla möjliga restauranger, mataffärer, butiker och serviceställen, vilket passar sig väl inte minst vid konferanser då catering är lättillgängligt. I närheten finns även Padel, tennis, golf och simhall. 

Om: Imprint
Om: Pro Gallery

KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande!

Om: Försäljningslead
bottom of page